Sommarformen klar :) Dieten som heter så alltså :p

Den här veckan har varit extrem med jobb. Jag trivs med alla mina jobb men jag trivs inte att inte få träffa Levi något. Jag har dåligt samvete men i det stora hela så blir det mer tid med honom än om jag skulle jobba något 7-4-jobb. Igår blev nya dieten ”sommarformen” helt klar och den finns till introduktionspris månaden ut 🙂 per@ekbjorn.se

Deffen går väldigt bra, men det krävs massor planering, speciellt när jag är iväg så mycket… Det som är skönt den här deffen är att sötsuget inte varit så stort som det brukar. Kanske för att jag ligger något högre på kcal nu när jag räknar? Jag vet inte men skönt är det iaf 🙂 Vilodag igår och idag men imorn hoppas jag på både gym och fotboll på jobbet och söndag blir det fotboll med stödis sen beachvolleymatch!

Trevlig helg!

Lämna ett svar