Ska försöka kötta på mig lite…

I början av veckan nån gång tränade jag med Jens. Jag är dålig på dagar så vet inte när det var. I onsdags typ tränade jag rygg på actic, igår tränade jag ben i Vimmerby och lite fotboll på kvällen. I onsdags spelade vi fotboll på jobbet med ja 🙂 Och idag körde jag axlar/övre bröst på Actic.

IMG_7706

Jag har bestämt mig för att gå in för träningen lite extra nu under våren. Precis som jag skrivit om innan så är det svårt att göra några större framsteg när man tränat i 17 år och äter väldigt bra nästan hela tiden. Det jag kommer göra är att försöka lägga mig lite tidigare på kvällen (kanske 23,30 istället för 00,00 typ?), försöka träna lite hårdare/smartare och försöka äta lite mer mat. Eftersom tiden direkt efter passet är viktigast så ska jag försöka få i mig gainer direkt efter som vanligt, sen mat nån timme senare sen mat ytterligare ett par timmar efter det.  Vissa dagar är det svårt att göra saker perfekt men vissa dagar går det och de andra gör jag kanske 90% så att säga 🙂 Och så blir det även lite mer kosttillskott…

IMG_7708

Sen när det är dags för deff kommer jag också vara med noga, men det tar vi då 😉

 

 

Lämna ett svar