onlinecoach

Jag tycker väldigt bra om mitt jobb som onlinecoach. Jag har alltid jobbat med att hjälpa människor på olika sätt och nu när jag kan hjälpa med något jag brinner för och dessutom är väldigt duktig på så känns det grymt bra. Många har som mål att gå ner i vikt och det hjälper jag såklart till med men för mig är de även viktigt att jag hjäper personen att må bättre med. Det är trots allt det viktigaste i livet att må bra. Jag kan inte hjälpa något fullt ut med det såklart men jag kan förmedla verktygen och mycket kunskap.

IMG_1594

Jag erbjuder mina kunder att de får höra av sig hur mycket de vill och vissa hör av sig mycket och vissa knappt alls. Det är olika hur man vill ha det men jag vill verkligen uppmana att höra av sig mycket, dels vet jag bättre hur det går då och dels lär man sig mer om en sund livsstil som man förmodligen kan hålla även efter tiden med mig. Ibland kanske jag upplevs som tjatig när jag skriver och frågar hur det går Sen finns det dom som vill att jag skriver och frågar. Alla är olika. Det är svårt att ”lära känna ” någon endast genom att skriva men om personen ger mig mycket info så är det alltid lättare.

Funderar du på det här med onlinecoaching? Skriv gärna till mig och berätta om din situation och om hur jag kan hjälpa just dig ☺

Per@ekbjorn.se

Lämna ett svar