Nyårsjobb

Gott nytt år 🙂

För mig blev det en helhelg på jobbet: Fredag 15-21, lördag: 10-01, Söndag: 10-22,30. Alla tre dagarna spelade vi fotboll och igår tränade jag även axlar och bröst. Och idag tränade jag rygg med Jens. En nyårshelg med mycket träning med andra ord 🙂

Sjutton också, nu är det nytt år…

Jag har inga nyårslöften eller massa mål med ett hälsosammare liv men känner ändå att jag har en period med bra motivation. Försöker tränar så mycket som möjligt utan att det ska gå ut över familjen. Jag försöker äta så mycket bra mat som möjligt för att kunna lägga på mig lite muskelmassa och jag tänker även på att träna för att ha kul. Jag räknar med att det ska bli ett bra år men det är nog lite väl ambitiöst att gå ut med saker som ”det här ska bli det bästa träningsåret” när jag har tränat typ 17 år… Det är svårt att förbättra saker när man tränar hårt så länge och ätit så bra.

När det gäller jobb så kommer jag att fortsätta som kontaktperson i Vimmerby, jag kommer fortsätta jobba på Folåsa (i varierande mängd) , jag kommer hålla pass i Horn, jag kommer hålla fysträningen i Horn/Hycklinge IF, jag finns kvar som kostrådgivare åt Vimmerby hockey, jag fortsätter att jobba som onlineacoach och håller gärna något PT-pass då och då. Dessutom är målet att komma ut och jobba i företag detta år. Att komma ut och föreläsa, kanske hålla pass och erbjuda individuella samtal och upplägg är målet.

Lämna ett svar