Min deff ☝️

Idag tränade jag rygg på Actc. Jag var även planerat min deff som drar igång (äntligen) på måndag?

IMG_8162 Blev en del Chins och grejer ?

Min planerade diet:

IMG_8160

Frukosten och mellanmålet blandas för smidighets skull ihop och då dricker jag alltså halva eller lite mer på morgonen sen resten på fm, det är främst eftersom det är svårt att sätta sig och äta på fm när jag jobbar. Vissa måltider kommer jag byta ut mot liknande mat i ungefär samma mängder, tex Potatis och fisk istället. Ibland kommer jag byta ut kvargen mot Kaseinprotein istället.

Jag kan deffa ner mig rätt långt utan att räkna kcal och utan schemat men ibland tenderar jag att äta för lite så tanken är att jag äter lite mer om jag har det mer uppstyrt och därmed bibehåller lite mer muskelmassa ?

Behöver du hjälp att komma i form? Antingen med väldigt strikt kost eller kanske vill du kunna äta lite mer fritt och ändå komma i form? Vi löser något efter just DINA förutsättningar och mål☺ per@ekbjorn.se

Lämna ett svar