Fuska varje dag och tappa vikt!

Häromdagen skrev jag om ätardag och påfyllningsdag på en diet. En tredje variant på att ”fuska” är att fortfarande ligga kvar på samma kcal-mängd som man ska på din diet, i mitt fall ca 2500 kcal träningsdagarna men att byta ut några av de bra sakerna mot mindre bra saker. Det här gör att du kommer kunna tappa fett även den dagen, dock inte lika mkt förmodligen eftersom du äter sämre kalorier.

I mitt fall är det relativt lätt att göra detta på ett bra sätt i och med att jag dricker gainer efter träningen. Säg att jag är sugen på mackor så kan jag tex ta en proteindrink bara efter träningen (istället för gainer) sen kanske plocka bort ett ägg och för de kalorierna så äter jag ett par mackor med ost istället ☺️

Som ni förstår så är det inte optimalt men det går och gör man det nån gång ibland och ändå ligger på underskott så är det ingen större fara. Läs om min pizzadeff våren 2012 får ni se ? Ska du ner i tävlingsform är det en annan femma dock, då måste allt vara extremt…

Bra resultat rapporterade redan efter några dagar för de som kör ”sommarformen” , vill du köra den dieten eller något av mina andra upplägg? Per@ekbjorn.se ?

Lämna ett svar