fortsatt deff och träna för att minska stress?

Den här veckan har jag fortsatt att deffa, men istället för 200 g choklad om dagen så har jag ätit 20 gram cirka, vissa dagar lite mer kanske. I övrigt bra mat. Nån macka ibland. En fuskdag med mycket mackor och godis i fredags var gott ?

 I torsdags var jag i Vimmerby och snackade kost med hockeylaget.

Igår en liten löptur?

Idag ute typ hela dagen med barnen samt en sväng på bio med stödkompis ?

Igår när jag joggade kände jag hur stressen minskade. Inte för att jag har mycket stress men den finns där ibland, om än i liten mängd…

”Det är de som säger att de inte har tid att träna som behöver träningen mest” 

Att träning hjälper oss att komma i form, bygga muskler och minska risk för sjukdomar vet de flesta om. Något många inte tänker på är att träning även minskar stressnivåerna. Dock gäller det att tänka på att det även kan vara ett stressmoment att få till ett träningspass. Men om du säger att du inte har tid att träna så tänk om. Planera om. Prioritera om. Prioritera DIG själv och träna ?

Lämna ett svar