En sommar utan deff?!

Den ena tar kort, den andra står med mobilen och en tredje kör en tjejmaskin? Men det blev en del vettig träning igår oxå när vi var och tränade ☺ jag körde ben och tyvärr tränade vi för sent så min sömn blev dålig men idag finns tid för en tuppis eller två?

IMG_7931

Ni vet det här ständiga ”dilemmat” vi killar har, bygga eller deffa, bygga eller deffa… Jag har alltid gillat och gillar fortfarande att hålla mig i form och inför en utlandsresa och sommaren har det alltid varit en självklart att deffa. Men nu funderar jag (bara funderar än) på att fortsätta att bygga även under sommaren! Är man nybörjare eller om man inte ätit så bra innan så går de relativt enkelhet att bygga muskelmassa på ett litet underskott. Efter åratal av träning och bra mat är det svårare och då krävs förmodligen ett litet överskott, det som händer då är även att man ligger på sig lite fett. Vid varje deff så kommer man att eventuellt tappa lite muskelmassa eller i bästa fall behålla allt eller det mesta men inte bygga något.

IMG_7925

Om jag ska lyckas utveckla min fysik något så kanske det krävs att jag tar en längre period och fortsätter att äta mycket. Är det värt? Jag vet inte ännu ?

Lämna ett svar