Superjuice och ryggträning

Gårdagens juicetillverkning☝️
 
Specialnyttig juice. På riktigt alltså. Apelsin är inte bara c-vitamin. De innehåller många av våra andra kända näringsämnen, dessutom tusentals andra bra näringsämnen. Morötter innehåller betakoroten och skyddar din hud och gör att din solbränna blir både bättre och håller sin längre ☀️
Igår var de Tina som fick göra det roliga, att trycka ner grejerna i maskinen. Men hon gjorde även de tråkiga, diska?
Inte bara nyttigt, väldigt gott dessutom ☝️
 
Idag tränade jag och Jens rygg på actic city ?
Vi började med lite chins. Jag maxade med 40 kg i bältet och klarade En hel chins. 
 
Idag körde vi även ländrygg, en muskelgrupp som både Jens och jag slarvar med. Körde riktigt tungt där idag… ?
500 gram
 
 
I övrigt har jag tvättat med Tina:
Hon är riktigt tjock nu men otroligt vacker hela hon?
 
Dessutom har jag hunnit med en animerad film idag igen samt lyssnat på den här ljudboken som jag rekommenderar. 
Min självkänsla är helt ok nu för tiden. Den har blivit bättre och bättre med åren men den här boken är ändå bra och får en att tänka efter sen är de bra att lära sig för att kunna hjälpa andra med dålig självkänsla. 

Lämna ett svar