Komplett kosttillskott

Monster PAK
En väldigt komplett kosttillskott! Kolla bara på innehållsförteckningen!
Alla vitaminer och mineraler, ””GRÖNA” NÄRINGSÄMNEN” som t.ex ginseng och vitlök, vätegräs, Spirulina, blablablabla massa nyttigt(!), ämnen som ökar fettförbränningen, ämnen som ökar prestation, omega 3, CLA, ämnen som är bra för hälsan, aminosyror (dock i väldigt liten mängd)
Som sagt, väldigt komplett kosttillskott!
 
Igår blev jag sjuk och idag är jag sjuk så är på dåligt humör 🙁 Men har sån tur som har Tina som är ledig i helgen som skämmer bort mig ännu mer än vanligt. Har det oförskämt bra!  Deffen ligger på is i helgen kan man säga. Blev några promenader men även en hel del godis och glass igår.. Idag har jag ätit hyfsat än men vankas glass i afton med 🙂 Imorn ska jag till skolan ett par dagar, det ska bli kul men riktigt tråkigt när jag inte mår bra..
 
Nu är det ju så här att jag är lite speciell när det gäller vissa saker. Eller mycket speciell när det gäller många saker kanske man kan säga.. Så jag oroar mig för att jag kommer bli på dåligt humör när någon frågar ”Är du förkyld?” Jag vet att folk gör det i all välmening men jag kan inte rå för det, jag hatar verkligen den frågan!
 
 
 

Lämna ett svar