Gästträning SATS Norrköping

Igår var jag i Stockholm på TV/dataspelsmässa hela dagen 🙂 Det var ingen atletfestival direkt så att säga men intressant var det. Så det fick bli en vilodag. Idag har jag varit i Norrköping och lånat en bok(!), varit med Louling hos hästarna, tränat med <3 på SATS. Benpass! Sen har vi köpt en vinterjacka som är asfin.
 
Tänk på att när ni tränar ben så förbrukar man mer energi eftersom det är de största musklerna och om det ska ge något (om man inte är nybörjare) så gäller det att kötta dom hårt! Det innebär att man bör äta mer tiden efter ett benpass för att få ut maximalt av träningen. Förbränningen är förhöjd upp till ett dygn efter ett köttigt benpass. Kom ihåg kolisarna efter passet, även om ni är på diet. Dock ska självklart mängden var mindre om man är på diet jämfört med om man bygger / ”bulk”
 
 
En träningsmyt med sanning i:

”Ät pasta dagen innan match” eller ”pasta är bra när man tränar mycket” Ja det är korrekt, men ris, potatis, bröd osv går lika bra då det oxå innehåller mycket kolisar, anledningen till att man ska äta mycket kolisar dagen innan match/tävling är för att ha välfyllda glykogendepåer för att kunna prestera bättre och kolisarna som används under matchen är dom man fyller på med dagen innan och samma dag 🙂

Godisar och annat som innehåller socker funkar även det att fylla på glykogendepåerna med men som ni vet så är godis och liknande mindre bra av andra anledningar. Godis i små mängder nångång ibland är ingen större fara dock 😉
 
Godistokig som jag är.. Har dock inte ätit något godis idag på hela dagen men kommer gå lös på skumtomtepåsen imorgon innan ryggpasset!

Lämna ett svar