Så olika de där hur länge man sover

Sista tiden har ja sovit så sjukt bra. Tre nätter har ja sovit enda till elva och det händer väldigt sällan annars. Är dock alltid  vaken någon gång på morgonen sen somnar om och vaknar nån gång på förmiddagen sen somnar om igen. I dag blev det inte någon sömn till elva. Jag vaknade 05 och kunde inte somna om så nu sitter jag i sängen med mitt kaffe och gröna te med citron, ingefära och gurkmeja i och så vankas det en promenad. Sista på ett tag för sedan bär det av till Ökland för några dagars slarv 🙂
 
Igår tog jag  Blue AMP Stack +  Red Stack AMP innan min promenad på kvällen och jag ville typ inte sluta gå! Man får sån energi av dessa, speciellt om man tar dom ihop! Är man inte van vid stimulanter bör man dock inte ta båda ihop utan ta en av dom bara. När man har kört ett tag kan man prova att ta dom ihop men i början får man bra effekt av bara en av dom. Båda är fettförbrännande oxå, samt ökar fokus och pigghet. 
 
Igår tränade jag rygg men även lite vader och axlar eftersom jag inte kommer kunna träna förän måndag nu eller eventuellt söndagkväll. Träna ALDRIG dagen efter du druckit. Om du inte druckit bara lite… 
Det är heller inte så smart att träna samma dag som du ska dricka. Lite förenklat, när du tränar bryter du ner muskelmassa och när du sedan vilar och äter bra så byggs den upp. Tiden närmast efter passet är viktigst. Om man då tillhör alkohol så förstår ni själva att återhämtningen inte blir så bra. När man har alkohol i kroppen så är testosteronproduktionen mycket lägre. 
 
 
Följ mig på instagram: Oakbear
Nu ska jag som sagt iväg några dagar men det kommer att komma ett par inlägg närsta dagarna som jag har fixat nu men inte publicerat förän imorgon och lördag 🙂
 

 
 
 
 
Gårdagens frukost. Det blir en sån idag med efter morgonpromenaden! Sen ska jag nog sova ett par timmar innan jag ska gå en sväng med Tina. 
 
* Blåbär/hallon
* Mango
* Kvarg
* Mjölk
 
Mixa. Drick. Njut. Var nöjd. Må bra. Ring inte mig mer. 
 
 

 

 

Lämna ett svar