Jazzdeff

Har varit iväg ett par dagar på tränings OCH jazzresa 🙂 Har tränat, gått promenader och deffat men ändå ätit gott. Jag har ätit pizza, hamburgare, en del godis och bröd. Det går att äta en del onyttigt även om man deffar, men det är ju självklart inte opitmalt. Det är inget som skulle funka på en tävlingsdiet t.ex.
 
Och kom ihåg, om du tränar och äter bra i övrigt så är det ”ok” att ”unna” sig lite ibland. Om du hamnar på kaloriunderskott så går du ner i vikt. Tänk på att inte fokusera så mycket på just en sak du äter utan se ALLTID helheten. Vad äter du under en dag eller en vecka och hur mycket rör du på dig?
 
”Känslan att vara i form övervägre känslan att äta vad du vill men känslan att vara i form och kunna äta vad du vill är ännu bättre” /Oakbear
 
I söndags tränade jag ben med Carolina på SATS Odenplan. 
Riktigt skönt benpass. Först benspark sen en variant av benpress i smithen. Man ligger på golvet och pressar stången uppåt med benen. Sen hacklift men åt fel håll så att säga. Alltså ansikten emot maskinen sen avslutade vi med liggande legcurls. 
 
Någon som har liiiite freakiga vader!? 
 
 

Följ henne på Instagram där hon lägger upp och skriver mycket inspirerande: BETTERSORETHANSORRY
 
 
 
I måndags gick Pernilla och jag och hundarna långpromenad i skogen sedan tränade vi axlar och bröst på Friskis. 
 
 

 
Armhävningar med TRX-band. Har aldrig kört innan men skön övning onekligen! Tar framförallt på pecsen (bröst) men även en del på framsida axlar och tricep. Även serratus aktiveras. 

Blev kär i de söta rosa enkilos-hantlarna lite 🙂
 
Promenad med Emma på kvällen sen igår morse armar och mage med Kaiza på SATS. Igår eftermiddag promenad med Louling runt ån i Norrköping sen med Tina runt ån här i Linköping. Imorse, eller vid halv tolv eftersom jag tog lång sovmorgon IGEN, promenad runt ån. Nu ett litet fint PWO-meal: 
 
+ lite godis hehe… Men sen idag så blir det bara protein i stort sett, förutom mealet efter träningen som blir lax+potatis och kvarg+avokado. En promenad till i afton oxå. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar