Ingen promenad = äta lite mindre

Igår spelade jag match i Horn. Jag spelade hela första och typ andra halvlek. Det kändes lite i knäna och så men inget speciellt och inget direkt efter men efter några timmar…
 
Sjukt ont igårkväll när jag kom hem men lite bättre idag iaf. Hoppar dock över morgonpromenaden idag men det kompenserar jag bara genom att äta lite mindre. Tänk på det, man kan alltså deffa utan att gå promenader osv, skillnaden är att man får äta mindre. Förmodligen är det nog ändå bättre om man kan köra promenader oxå men som sagt idag så äter ja mindre. Lite mindre havregryn i drinken, vatten istället för mjölk och nu till maten så blir det kyckling och grönsaker utan ris. Innan och efter träningen sen blir det dock kolisar. ALLTID kolisar runt träningen tycker jag! 
 
Deffat tre veckorna och de kommer fram konturer mer och mer för varje dag fortfarande. Magen börjar se rätt bra ut. Triceps syns mer tydligen och delningarna i axlarna som jag gillar började komma fram förra veckan. I Lördags när jag tränade axlar och bröst kom ”nya” ådror fram på brösten.
 
Man är lite skadad men det är ett intresse och även om det låter lite sjukt när man skriver så här så älskar jag det 😀 

Lämna ett svar