Bars!

Nu i veckan eller nästa vecka ska jag till Freddy och handla lite inför resan. Det blir bland annat en del bars. De här är riktigt bra! Vet inte smaken än men det är inte det viktigaste.. http://muskelbygget.se/fortifxtriplelayerbar-p-366.html?cPath=58 . 30 gram protein PER bars. Grymt bra! Endast 6 gram kolisar och inga transfetter.
 
Transfetter är konstgjorda fetter som är väldigt dåliga för kroppen. Dessa fetter är specialgjorda för att hålla längre och det gör de även i människokroppen – det lagras och är svårare att förbränna! 
 
Omega 3- fetter som är bra för nästan allt har istället förmågan lagras så att det fetter förbränns enkelt. Detta beror på dess kemiska struktur. Omega 3-fett i sig har även fettförbrännande egenskaper. 
 
 
 Ät mer lax och/eller omega 3-tillskott
 
 
 
På tal om att räkna så är det här en av mina favoritböcker genom åren. Nu är jag seriös. Det är förmodligen den här boken som fick mig att bli duktig på matematik. Jag är rätt bra på det och när jag var yngre så var jag riktigt bra på matte.  Läs den! Eller köp den till era barn iaf och läs den för dom :p
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar