Jobbigt nu…

I helgen har jag varit i Horn och Vimmerby. En hel del kul som hänt. I Fredags var jag med ett gäng och spelade inomhusfotboll i Vimmerby. Syrran och hennes familj har varit nere så fått träffa dom lite. Jag har träffat mina stödkompisar samt haft två PT-pass med personer som är motiverade, trevliga och tacksamma och det är roligt! I fredags var jag på fest (nykter) hos Matte och Jennie och träffade det ”gamla gänget” vilket var jättetrevligt.
 
Sen har det varit, och är fortfarande, en del jobbiga saker. Det är inget jag vill ta upp här men jag har det jobbigt just nu. Jag vet att jag säger till andra och även skriver här att man ska tänka positivt och blablabla men det är ju lättare sagt än gjort när man väl har det jobbigt. Dock gjorde jag ett försök att komma på lite bättre tankar förut. Jag skrev ner sånt som är bra i mitt liv, att jag är frisk, har underbara människor runt mig och så vidare. Resten jag skrev är heller inget jag vill delge här. 
 
Träningen då. I fredags fotboll som sagt och det askul och med tanke på att jag inte tränat nån kondition på länge och även gått upp i vikt så gick det bra. I lördags tränade jag rygg och igår axlar på Träningshuset. Inatt har jag inte sovit knappt så idag tog jag vilodag. Imorn ska jag försöka träna och jag försöker även äta så bra som möjligt även att jag inte mår bra. 
<3
 
 
Idag hämtade jag ut dessa böcker 🙂
 
Boken om näringslära är från i år och även fast jag kan det mesta så lär jag mig en del nytt. Det är den senaste forskningen och vissa teorier om kost och sådant ändras med tiden. Kommer nog att hitta inspiration ifrån boken till kommenade blogginlägg. 
 
Kostmyter…
 
 

Lämna ett svar