Benträning

 Varit och tränat ben precis. För framsida blev de mestadels benspark eftersom jag har lite ont i längdryggen och inte kunde köra tyngre övningar som knäböj osv. För baksida blev de mest liggande lårcurl. Avslutade med några set vader oxå. 
 
Mustafa Muhammed och Branch Warren. Dess herrar har onekligen skött sin benträning. Det borde slippa stå i vassen faktiskt.. 
 
Det här är framsida lår och som ni ser är det fler muskler. När man tänker på det så förstår man att det krävs hårdare och fler set för att träna framsida lår än t.ex  en futtig muskel som biceps. Om man är nybörjare eller haft uppehåll en tid och börjare träna igen så kan man få bra resultat av benträningen genom att träna relativ lugnt men har du tränat en tid krävs hård träning för att dom där jävla låren ska växa! Men de gäller fortfarande att träna förnuftigt och jag tycker det är viktigt med kontakt även när det gäller benträning. 
 
Och glöm inte bort baksida lår! Det är lätt hänt om man bara tränar knäböj, benpress, hacklift, utfall osv eftersom de främst involverar framsida lår och gluteus. Baksida lår hjälper till lite men man bör kör övningar som liggande lårcurl, sittande lårcurl och raka marklyft där man främst använder baksida lår, eller hamstrings som de musklerna även kallas. 
 
 Baksida lår. Baklida sår. 
 
B1 och B2. De har ingenting med benträningen att göra men jag tycker om dom. Dom är så brighta att man blir chockad. Tänker du samma som jag B1!?  Onödigt smart killar! Eller bananer är dom ju. 
 
Nu Taco och humorfilmkväll med grabbarna sen bär det av till Västerås tidigt imorgonbitti för att titta på SM i Bodybuilding. 

Lämna ett svar