Chokladkaka

En chokladkaka väger 200 gram. Den innehåller 28 bitar. Varje bit väger cirka 7 gram. En halv bit 3,5 gram. Kalorier på 100 gram är 545. 1 gram 5,45 kcal. 3,5 gram är ca 19 kalorier. Ja det kan jag äta efter maten 🙂 Går fortfarande ner i fett men snart blir det svårare och då kanske jag måste vara så petig att jag inte ens äter den där chokadbiten. Låter sjukt kanske. Det är sjukt och det är så fantastiskt, fan va rippad jag ska bli 😀

Tänk på att det är skillnad på kalori och kalori också. En chokladkaka innehåller som sagt 545 kcal på 100 gram. Nötter/mandlar innehåller ungefär lika mycket men ger bra fetter, protein och näringsämnen. En chokladkaka ger mestadels bara dåligt (förutom njutningen!) . Den innehåller mest socker. Dock måste man ligga på kaloriunderskott, även om man äter bara nyttigt, för att gå ner i vikt.

Ska börja med ett av mina favoritkosttillskott idag 🙂 Förbättrar sömnen, återhämtningen och ökar utsöndring av tillväxthormon under natten. Har sovit dåligt ett tag även att jag är trött på dagarna 🙁 Hoppas de här kan hjälpa till lite.

Blev lite ändring idag. Lite kortare promenad än planerat imorse sen körde jag alla på samma pass förut eftersom jag var snäll o jobbade lite extra. Baksida lår, framsida lår, lite vader och lite insida lår. Kvällspromenad om en timme. Sovmorgon imorgon sen förmiddagspromenad sen blablablabla… Whatever!?

Lämna ett svar