Mycket jobb

 Väldigt fint. Låter som nåt jag skulle kunnat komma på 🙂

Är inne i en jobbperiod nu igen. Det är bra att jag får jobba så jag ska inte klaga direkt. Men det sociala blir lite lidande. Jag hinnner inte umgås lika mycket som jag vill. Men är mars nu bara som är mycket. Jobbar 07,30-16 på SB måndag-fredag. Sen torsdag några timmar som personlig assistent. 4 stödkompisar i veckan och från och med nästa vecka ca 4 PT-pass i veckan. Att jobba, och framförallt gå upp tidigt, 5 dagar i veckan är på tok för mycket!

Imorgon jobb till 16, Pt-pass 17,00-18,00. Promenad med stödkompis. Titta på HHIF. Kolla CL och spela FIFA. Onsdag jobb till 16. Åka och handla med stödkompis. Träna med nästa stödkompis. Torsdag jobb till 16, nästa jobb till 18. Tennis(?) med stödkompis och blablabla…

Nu har jag ett litet erbjudande eller vad man kan kalla det. Och jag är helt seriös nu. Den som kommer hit och diskar under den här veckorna, antal gånger är frivilligt, får 500 kr i timmen! Smidiga pengar, kom hit och diska i 12 minuter och få 100 kr! Eller om det tar 15 minuter 125 kr osv… Låter som jag är jävligt lat kanske men när jag har så här mycket att göra så känns disk och sånt som sånt jävla slöseri med tid… SNÄLLA!?

 Hej fisk

Riktigt skönt axelpass på WAHK med Kim förut ikväll. Grymt hårt och sjukt bra tryck! Kontakt är A och O. Det ska kännas på rätt ställe.

3 kommentarer

Lämna ett svar