Allt runt träningen

Snart dags för ett gympass. Tränar förmiddag idag för sen är det stödkompisar (promenad och tennis) sen jobb igen vid 15.00. Gillar inte lika mycket att träna förmiddag, känns som man är lite svagare då men det funkar det med. Ska bli skönt att träna, speciellt eftersom jag hade vilodag igår.

Jag satt och tänkte på hur mycket mer än bara träningen som är kul när det gäller att ”leva bodybuilding”
Nu t.ex, PWO-fika och uppladdning inför träningen. Sitter på balkongen och har druckit min hemorage/superpump-drink och druckit kaffe och ätit frökusar till. Ser fram emot att träna. Sen själva träningen, känslan av att få pump, känlsan när musklerna blir helt ”sönderköttade” osv. Sen känslan efter ni vet. Det som ibland kan kännas jobbigt är att man måste äta så mycket och ta alla tillskott men det är ju oxå mest en bra upplevelse, är ju när man äter och vilar som musklerna växer! Sen imorgon när jag förhoppningsvis har träningsvärk så är det en skön känlsa i sig och sen är det uppladdningen för benpasset imorgon som är härligt oxå.

Många undrar om det inte blir som ett beroende med träningen och allt och visst de blir det på sätt och vis men så länge man tycker det är roligt så gör väl inte det något? Vissa pass kan vara mindre kul men jag behöver aldrig tvinga mig till gymmet. Och känner jag mig trött, hängig eller är upptagen med något annat (viktigt) så tar jag bara en vilodag med gott samvete.

Nu är det en rygg som ska köttas…

Lämna ett svar