”Känslan att vara i bra form överväger känslan att kunna äta vad man vill”

Jag har alltid tyckt lite synd om de som berättar att de inte kan ha godsaker hemma för att då äter de upp allt, eller när jag berättar att jag kan ta EN godbit efter maten och sen låta bli det och de säger att de inte klarar det. Nu vet jag hur det känns! Jag klarar inte längre att bara äta en bit.. Visst, jag kanske inte äter upp ALLT men de blir mycket mer än en bit… Men än behöver jag inte stå i vassen iaf känns de som? Skulle jag tycka att jag tappar formen för mycket så låter jag bli godiset även om det är svårt att motstå. Det är ”bara” att göra det. Det är kan vara så jobbigt men så himla värt… samma sak som att det inte alltid är så kul att fixa proteindrinkar, laga mat, gå till gymmet när man är trött osv så är det ändå så värt det!
 
”Känslan att vara i bra form överväger känslan att kunna äta vad man vill” 
 
 
 
Skön dag idag. Sovmorgon, lite solning sen kycklingsallad på stan med PG, hem o vila lite sen fika med Ivona och gullehunden, gym med Amanda och Alf sen efter-träning-glass 🙂 Lugn kväll med tankar på promenad som inte blev av men jag är nöjd ändå…
 
 
Ska sova snart sen imorgon blir det nog dubbla pass på gymmet, promenad med stödkompis, och PT-pass på kvällen! Aktiv dag = att jag ”får” äta lite godis? Ja de tycker jag 🙂

Lämna ett svar