Hälsoresa

 
Bild från tävlingen 🙂 Det var helgen för två veckor sen. Den här helgen har inte varit riktigt så atlet-inriktad 😛 men den har varit bra. Grymt bra! Ohälsosamt för kroppen kanske men väldigt hälsosamt för själen att ha så roligt, träffa härliga människor, busa lite, njuta av vädret och att inte ha några måste utan bara kunna slappna av! Tyvärr är det svårt att förklara här allt roligt men är riktigt nöjd. Och jag har anledning så det är regelrätt 😉
 
”fyfan vad grisigt och lerigt på festivalen” Visst är det lite skräp på golvet som ni ser här bakom men faktum är att det var varken grisigt eller lerigt på vår campingn. Camping de lux. Egentligen skulle vi sett en del uppträdanden men hann inte eftersom vi hade så fullspäckat schema 🙂 Btw, hur ser min mage ut här egentligen!?
 
Åkte i onsdags och kom hem idag. Imorgon blir det att ta de lugnt och att återhämta mig. På kvällen gym och annars bra mat och vila. Kosten blev ju som ni förstår inte den bästa och det har slinkit ner en och annan godisbit och även en balong med helium 🙂 inte balkongen men heliumet i den.
 
Jag ska träna och äta bra i början av vecka sen på onsdag blir det nog att åka iväg igen några dagar 🙂 Först Linköping och spelat beachvolley, golf och träna sen åka iväg på ”äventyr” i helgen!
 
”Ett steg eller två bakåt på sommaren när det gäller träningen är sjukt mycket värt när man får ut så mycket livsglädje och när man sedan kan ta tio steg framåt på hösten/vinter/vår ”

Lämna ett svar