Intensivt pass och lite slarv på gång…

God fortsättning :p  Eller det är väl nu man säger så??
 
Detta är som ni vet en väldigt seriös träningsblogg(!) så jag tänker inte skriva att jag ska ut och festa lite ikväll. Jo föresten, det tänker jag skriva. Jag ska ut och festa lite ikväll 🙂 
Dock sköts kosten bra idag innan jag ska festa, proteindrink inatt samt bra kost (och en del godis säkert!) imorgon. 
 
 
Igår skulle jag jobbat till 22 men blev till 22,30 så jag va på gymmet 22,40. Det blev, som ni förstår, ett väldigt intensivt pass! Lite uppvärming för utsida axlar sen dropet med: 13, 11, 9, 7, 5, 3 kg. Direkt efter bänkpress med 60, 50, 40, 30 kg. Lite godis. Sen utsida axlar igen, 11, 9, 7, 5, 3, 1 kg. Lite godis. Cablecross 40, 30, 20, 15, 10 kg. Intensivt!
 
Finklädd på jobbet igår. Det var ju trots allt julafton. Kanske inte lika snyggt med förkläde men hade en del disk att ta hand om… 
 
 
Hantellyft åt sida – den bästa övningen för utsida axlar. Tänk på att inte ha för tung vikt eftersom man då kopplar in andra muskler än just utsida axel. 
 
Folk som eventuellt såg mig undrar nog vad jag är för idiot, att träna vid 23 på julafton med 1 kg hantlar (sista set) rosa strumpor och med en godispåsen i näven mellan seten! 
 
Men det är ju så jävla olika det där…
 
 
 
Idag 20 min konditon! Blev tvingad lite av Amanda att köra 20 minuter på stepmaskinen, nåt lurigt fettförbränningsprogram som hon inte trodde jag skulle orka men det gjode jag!
 
Bra pump i vaderna!
 
 

Lämna ett svar