Kaffe+grönt te

Seg, hängig och lite nere idag.. Skulle åkt till stan idag för att träna egentligen men blev ingen träning alls. Blir ett litet fuskinlägg idag oxå, kopierar ett gammalt inlägg 🙂

grönt te+kaffe

Tänkte skriva lite kort hur man kan göra innan träning för ökad förbränning och prestation om du inte vill köra med kosttillskott:

Drick kaffe (eller koffeintablett) och grönt te ihop 30-60minuter innan träning! Som jag skrivit om innan så ökar koffeinet prestationsnivån på olika sätt och dessutom fettförbränningen. Grönt te ökar termogenesen (värmeproduktionen) och lipolysen (frisättningen av fettsyror).

(Grönt te innehåller fyra derivat av catechiner, varav den ena och mest verksamma heter EGCG)

Dessutom så fungerar koffein och EGCG synergistiskt, samarbetar alltså! Så tillsammans blir 1+1=3 när du blandar dessa 🙂

Om du dessutom äter en bit ingefära och/eller en bit chili eller liknande ökar du förbränningen med ytterligare någon %.

Egentligen krävs rätt stora mängder grönt te för att få bästa effekt, dock ger det effekt om du dricker en kopp oxå! Man ska inte behöva tvinga i sig flera liter för att öka fettförbränningen några %, då är det bättre att promenera lite längre eller göra någon annan förändring!

 kaffe?

Om det är någon mer som ska beställa resa snart så klicka gärna in på fritidsresor här till höger och beställ ( Så tjänar jag några kronor på er om ni beställer resa 😉 )

Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna upp och må bättre imorgon.

Lämna ett svar