Slut på deff…

En timme morgonpromenad med Älskling och Tuva (En underbar hund vi lånar ibland). En promenad till ICA och tillbaka. 2 timmar beachvolley och ett pass med lite axlar och mycket mage på kvällen 🙂
Riktigt kul med beachvolley förövrigt men idag gick dåligt.. men blir fler matcher i sommar och hoppas det går bättre då!

Hade tänkt att deffa fram till tisdag men börjar äta lite mer idag, blir nog lite deff idag trots att jag äter rätt mycket eftersom jag förbrukad så mycket. Kommer äta lite mer nu men inte överäta direkt så kommer ändå hålla rätt bra form. Kanske blir några deffveckor senare i sommar ifall jag tycker att det behövs. Är i rätt bra form och jag ska ju inte tävla nu för då hade jag varit tvungen att få bort nåt kilo till.

Flera gånger tidigare när jag slutat deffat och börjat äta vanligt så har jag gått ner lite till i fett% efter nån vecka(!) och det är ju gut som fan, att äta nästan som man vill men ändå gå ner… Men det är bara nån vecka eller lite mer alltså.

 Lite utsida axlar idag och mage.

 Kolla ådern på axeln!

Imorgon blir det jobb på dagen sen ett sista fitnessfivepass innan tävlingen på lördag…

Lämna ett svar