Semester och fest!

Som ni märkt har jag inte skrivit så mycket blogg på sista tiden.. Det är av två anledningar, jag har jobbat mycket och det är på grund av att det är sommar och jag är lite mindre seriös med träningen. Jag tränar fortfarande mycket men eftersom det är så kul att festa så blir tränigen lite lidande, men det är det värt 🙂

 Den seriösa sidan av mig… blir mycket seriös i Västervik i veckan :p

Känt mig svag den här veckan, delvis pga att jag slutat med PWO och delvis för jag jobbat mycket. Jag har inget fysiskt krävande jobb förutom att jag får träna på arbetstid, men kan jag inte sova så mycket som jag vill när jag jobbar :p Kosten kan jag sköta bra eftersom jag får både frukost och rätt bra mat på jobbet 🙂

I måndags tränade jag rygg när vi var och tränade med jobbet sen på kvällen sprang jag 5 km med Robin, eller skulle sprungit 5 km men orkade bara 4 haha! Men det räcker :p

Igår dubbla pass, första blev baksida lår, ett intensivt och kort pass sen framsida lår på kvällen vilket oxå blev rätt intensivt. Idag mage och underarmar när vi var med jobbet sen axlar, övre bröst och lite triceps på kvällen.

Håller fortfarande rätt bra form (6.0-6,5% bf)

 Åt lax och potatis förut igen, är fan bland det godaste jag vet!

En stekt laxfilé med havssalt och citronpeppar
Kokt färskpotatis med skalen på
Lite lättkesella blandat med lite vitlök och lite chili
Grönsaker: Majs,paprika och rödlök
Vitlöksbröd med smör och ost

Gott, bra för musklerna, bra för fettförbränningen och bra för hälsan 🙂

 Väldigt kär i min Ida…

  Musklerna mår kanske inte så bra av att festa men jag gör det 🙂

Imorgon åker jag, acke, lotta, malin och martin till lysingsbadet där vi ska bo i stuga från torsdag till söndag. Det är tradition! Ida kommer dit på lördag och så kommmer lite andra kompisar och hälsar på. Rikitgt skoj! Blir att umgås, festa, busa och så!

Men jag som är så seriös med träningen och kosten ska väl inte festa massor!?

Om du vill vara så seriös som möjligt med träningen och få ut så mycket som möjligt ska du självklart inte dricka nånting. Du ska träna hårt hela tiden, äta bra hela tiden och se till att sova bra hela tiden. Men som jag sagt innan, jag tycker det är värt att festa, jag tappar lite på gymmet men jag tycker det är så kul att festa.

Jag bygger hellre 1 kg muskler på ett år och festar och har kul med mina vänner än att bygga 1,5 kg muskler till exempel och är nykter. Men man kan ju på fest nykter? Sant, och det är jag ibland med det är inte lika kul 😉

Nästa vecka på gymmet blir tung såklart men sen är det hårdkörning som gäller och efter en sån här vecka brukar jag komma tillbaka och vara mer motiverad än innan!

Ett litet slutord: Fråga er om det är värt att festa? Om du har roligt, sköter dig (inte bråkar osv) och inte får någon ångst så festa med gott samvete, så länge du sköter kosten och träningen i veckorna så förstör det inte så mycket med lite festande på sommaren, det kommer ju 9-10 månader då du förmodligen kommer festa mycket mindre och bygga muskler 🙂

Nu tar jag semester från träningen och bloggen ett tag som sagt och åker iväg på en av årets roligaste veckor och återkommer nästa vecka igen 🙂

Lämna ett svar