Tänkte jobba lite…

Ännu mer jobb haha, jag klagar inte för det är självvalt men lite skillnad, i vinter har jag jobbat cirka 80-100 timmar i månaden i snitt och vid flera tillfällen varit ledig en vecka eller två och nu kommer jag jobba 115 timmar på 2 veckor + 3 stödkompisar jag ska träffa 🙂
14 dagar på raken nu, tur jag trivs med mina jobb… Blir det nya i Kisa, vakennatt på Stenbäcken, en dag på Ekbacken, en dag som personlig assistent och en dag personlig assistent åt en annan!

Hoppas fortfarande på lite PT-jobb oxå… hallo? 🙂

Min nya PWO nu sen blir det ryck på gymmet…

Funderar på ett inlägg om fettförbränning(ff) och kolhydratsförbränning(kf). Hela tiden pågår både ff och kf men i olika utsträckning. När vi styrketräning är det mest kf. I vila förbränner vi ungefär lika mycket fett som kolhydrater. Blev ett litet ”pre-inlägg”. Mer om det när jag har tid att skriva lite längre 🙂

 Själva styrketräningen i sig förbränner mer koisar än fett, men styrketräning tillsammans med någon typ av cardio är ändå det bästa även för den som ”bara” vill bli av med fett. Det går faktiskt att hålla bra form genom att bara träna på gym sålänge kosten sköts på rätt sätt.

Lämna ett svar