Jobbar ihjäl mig lite…

3e natten på raken. ratten på naken 🙂
Kommer bli 65 timmar jobb den här veckan totalt. Har varit 3 veckor nu med väldigt mycket jobb, jag klagar inte för jag har själv valt att jobba så här mycket men det börjar kännas nu. Nästa vecka blir också mycket men sedan tänkte jag ta några veckor lugnare och bara jobba 2-3 dagar / veckan. Visst det ger bra pengar att jobba mycket men träningen blir lidande och det sociala. Jag blir på sämre humör när jag har för mycket jobb och inte kan sova ordentligt och då är det synd om mitt underverk Ida och alla andra i min omgivning 😉

Imorgon (idag) sover jag på förmiddagen sen kortpass jobb 13-17 sen blir det rygg och så funderade jag på att köra några set biccar! Fan va skönt att träna biceps egentligen 😀
En skön känsla i pecsen och frontdeltat oxå, träningsvärken kommer smygande…

2 kommentarer

  1. Jobbar också natt och det känns i kroppen och psyket när man jobbar för mycket extra!

    Normalt har jag 2-3 nätter i väckan och sällan mer än 2 i rad, vilket är ganska lagom för som sagt så blir ju sömnen lidande i samband runt jobbarnätterna också..

Lämna ett svar