Varje kilo muskler kostar 13 kcal…

Varje kilo muskler kostar 13 kcal per dygn att ”underhålla”

Alltså om du ökar ett kilo i muskelmassa så ökar din förbränning över ett dygn med 13 kcal. Ju mer muskler desto högre förbränning äve i vila, men de är inte så mycket.

Fettvävnad kostar 4.5 kcal/kilo och dygn.

Till bakning!? What the fuck, trodde de va mellanmål/kvällsmål för atletsvin? 32 gram kaseinprotein.

 Idag blir det mage, vader och undermar igen. Ïmorgon Ben och på lördag gästträning i Västervik och då vankas de ett köttigt ryggpass…

Torkel i knipa – så sjukt men så roligt 🙂 Nej, nej NEJ!
http://www.youtube.com/watch?v=d9NG7JYr21M&feature=related

4e dagen på kreatinuppladdning och väger nu 87 kg. Min underbara mamma skulle egentligen mätt fett på mig idag på förmiddagen men hon fick åka på barnvaksuppdrag i Stockholm nu på morgonen. Ser lite ”fetare” ut pga att magsäcken är större men tror ändå jag ligger på 7% eller strax under.

Alltid lika kul med folk som är nöjda, vissa syns de mer på än andra och här är några sexusar som de syns på riktigt mycket:
Danskar. ”Fy fan så nöjd”

Nu ska jag ”mixa faten” sen alla kosttillskott för närmaste 2 dagarna. Frukostdrinkar, kvällsprotein, mellanmål, PWOs, gainer mm… Men idag och imorgon jobbar jag på Stenbäcken och vi har förmånen att få äta där så idag behöver jag inte ta med någon mat iaf 🙂

5 kommentarer

  1. Kvarg går att ha till allt!!
    Jag blandar det i grytor eller gör kalla såser, antagligen världens bästa produkt!! 🙂

    Läste det där med musklernas förbränning för ett tag sedan, jag blev väldigt förvånad över att det inte var större skillnad mellan fett och muskler!!

    Mvh

Lämna ett svar