Lite mycket nu…

Kommer bli dåligt med bloggande nu några dagar igen. Anledningen är att jag dels kommer jobba ihjäl mig och flytta. Men kolla gärna på en annan trevlig blogg http://matholda.blogg.se/ 
Matilda är jättegullig och hjälper mig när det är några problem eller något jag undrar över när de gäller min blogg och hon har dessutom fixat den grymma designen, tack 🙂

Igår kom Pernilla hit tillsammans med Tezz och Embla, mysigt! Idag har vi varit i Vby och jag tränat ben. När vi kom hem blev jag lite sjuk, typ feber men tänkte bli frisk redan ikväll…
<3

Imorgon börjar jag jobba 08,15 och jobbar till fredag 08,15. Då åker jag hem och packar kärran med de stora grejerna sedan kör ett flyttlass till min nya lägenhet på Storgatan 🙂  Tack Robin och PG för att ni hjälper mig!

Sen hem till Horn igen, lämna kärran och äta. Promenad med stödkompis. Gym med Ivona, rygg och lite löp? Träffa andra stödkompis. Träffa 3e stödkompis och äta Pizza och gå på bio. Ledig lite fredagkväll sedan jobb 09,00 lördag till 09,00 söndag sen vidare till nästa jobb 09,00 till måndagmorgon 08,00…

Sedan är äntligen min ”jobba-ihjäl-mig-period”  över!

 

God nytt år från mig och dessa små underverk!

6 kommentarer

Lämna ett svar