Allt behöver inte vara perfekt…

http://www.youtube.com/user/lasserull

Filmer från gårdagens fitnessfive-pass!
Ännu än underbar dag! Årets premiärrunda golf gick halvbra, men det var skoj ändå! Hade med fika oxå ju och så kom älskling upp med kycklingrullar till oss när vi spelat klart 🙂

Ingen optimal deffardag när det gäller kosten men så länge jag får i mig tillräckligt med protein och hamnar på kalorieunderskott så går man ner i fett och behåller musklemassa! Visst, man bör ju få i sig närningsrik mat och bra fetter oxå men man måste inte äta perfekt varje dag…

Blev ett köttigt benpass idag! Kände inget i varken ländryggen eller knän idag.. skönt! Blev knäböj, frontböj, hacklift, benspark och liggande lårcurl. Avslutade med finnen och utfallssteg tills jag stöp direkt efter 🙂
Mätte låren direkt när jag kom hem och hade 65 cm, snällt mätt såklart 🙂 Mäter alltid snällt när jag mäter på mig själv 🙂

!

Nu blir det en kort promenad med en stödkompis nu, sedan ska jag titta på HHIFs premiärmatch och sedan kommer Ida hit (horn) och vi ska till L8 som fyller år idag 🙂 Grattis l8!

4 kommentarer

Lämna ett svar