Kärlek <3

Det här är som ni vet ingen kärleksblogg så bara lite kort: Det har varit rörigt den här veckan, men nu är det bra igen.. riktigt bra 🙂 Jag är jätteglad för allt stöd jag fått den här veckan! Tack till er mina vänner och familj!  Och till er som var glada för det var slut mellan oss och började stöta på Ida och snacka skit om mig till henne – Synd för er 😉 Ida älskar mig och jag älskar henne! och nu, TRÄNINGSBLOGG 🙂

I torsdags var jag i Linköping och tränade med Martin och CM på friskis och svettis! Blev övrebröst, axlar och triceps.. körde hela 5-6 set triceps och det var länge sen jag körde så många(!) set så fick härligt träningsvärk 😀
Sen blev det lite fifa innan jag tog min ULX och åkte hemåt.. Igår var sista dagen för den här gången på Ekbacken (varit där 2 veckor) lite tråkigt för trivs bra där! Men blir ju lite inhopp där då och då!

Började bli lite sjuk igår och hade därför tänkt att följa med ut nykter men som kom Jens Leth en atlet ner och övertalde mig att dricka lite.. ”Bra karaktär” är väl kommentaren jag får nu? 🙂
Så det blev lite jäger, ett par cider och några öl.. inte jättefull men hade jättekul 🙂 Blev mycket bus och tokigheter!
Vila idag, ska på årsfesten med fotbollen ikväll och då blir det lugnt sen tar jag nog vilodag imorn och hoppas på att kunnna träna på måndag igen!

En kommentar

Lämna ett svar