Ute och åkt…

Nu är jag hemkommmen igen, nästan.. är i Horn hos mina underbara föräldrar lite idag!
Igår blev det morgonpromenad med ST och Emme en timme innan frukost, Emme som bara är 3 månader gick inte så mycket, inget alls faktiskt utan åkte istället med i en barnvagn hela vägen.. Sen blev det promenad med Pernilla och hundarna, hann även me en ”PT-timme” med Pernilla på gymmet vilket tydligen var givande, det ryktas om att hon har en jävla träningsvärk idag! 

 Igår var jag med Emme och ST på BVC, hon väger nu över 5 kg! Jag väger också över 5 kg så det är väl inget att vara nöjd över?!

Sen åkte jag till Södertälje och tränade ben med Jocke, utfall, benspark, sittande benpress med ett ben, sittande legcurl (tyckte den maskinen kändes sopigt först men sen när jag gjorde en justering så tog den riktigt bra!) sen några set vader, enbens tåhäv i smithen…

Lite träningsvärk idag faktiskt vilket känns extra bra nu när jag deffat lite och benen känns mindre än vanligt, eller ja dom blir ju mindre när det försvinner fett! Men idag när jag har träningsvärk är dom någon centimeter större!

Träningsvärk är en inflammatorisk process som ökar vätsketrycket inne i muskeln och gör således att den blir lite större!


På vägen hem idag stannade jag i Lkpg och tränade med CM på Friskis och svettis och idag blev det triceps, mage och lite underarmar! Idag var nog första gången nånsin som jag inte tog några kolisar alls i efterdrinken, det blev istället 50gram whey80, alls bara protte! Jag är och har alltid varit lite ”rädd” att minska kolisarna för mycket när jag deffar…

Ikväll blir det fotbollsträning 18,30.. Har gått ner något hekto till och ”stryper nu kolisarna” en aning till så hamnar idag på uppskattningsvis 180-200 gram kolisar vilket jag tycker är lågt med tanke på att jag ska köra dubbla pass! 
”Normalt” en sån här dag skulle jag nog ligga över 400 gram kolisar /dag

Nu ska jag fixa kosttillskotten till fotbollsträningen , 10gram aminosyror innan och efter + 4 caps calcium pyrovate  lite koffein och grönt te innan!

     

Lämna ett svar