Stockholm

Blev en liten promenad idag bara på förmiddagen sen åkte jag  till ST, Rasmus och Emme! Åt en halv pizza, lite tokigt kan tyckas på deffen, men faktum är att en halv kebabpizza med bara lite sås inte är så ”farligt” för deffen, allt handlar om hur man äter i övrigt oxå och hur mycket man rör på sig!

Sen var ju på ett World Class gym på Östermalm och tränade med Axklo. Rygg+ biceps
* 5 set latsdrag maskin
* 4 set hantelrodd
* 3 set latsdrag bakom huvet (Ja jag vet att jag är emot den övningen egentligen :P)
* 3-4 set roddmaskin
* 2 set nedre del rygg-maskin
* 3 set bicepsmaskin
* 3 set annan bicepsmaskin
Skönt pass på ett riktigt nice gym 🙂 Lär kännas i biccarna imorgon, inte van att kötta på dom så mycket….
Latsdrag bakom huvet är jag som sagt emot o rekommenderar ingen den övningen men den tog bra faktiskt, på ett annorlunda sätt!
Imorgon blir det morgonpromenad med ST och Emme innan frukost, sen ska vi åka och väga Emme mm o äta, sen ska jag hälsa på Pernilla och hjälpa henne i gymmet lite innan jag åker till Jocke i Södertälje och kör ett benpass ihop med honom.. sen åker jag till Maria och hälsar på.. På torsdag stannar jag till i Lkpg och tränar ihop med CM, kan nog bli lite mage och triccar då kanske och lite cardio innan jag åker hemåt för att träna fotboll på kvällen!
En fullspäckad dag alltså så nu blir det läggdax snart, sömnen är viktig återhämtningen och även för fettförbränningen faktiskt, dom som sover för lite är generellt ”fetare” än de som får tillräckligt med sömn!Sen behöver man ju inte sova ihjäl sig förton timmar om dygnet som vissa gör 😉

5 kommentarer

  1. Hejsan!
    Råkade av en slump hamna på din blogg och ser att det handlar en hel del om träning. Kul
    Själv tränar jag regelbundet. JAg undrar lite ang proteindrinkar. JAg tar en direkt efter ett gympass. Bör jag ta en drink dagligen? JAg försöker skära ner på kolhydrater. Mitt mål är att tappa några kilo med behålla muskelaturen eller rent utav få mer muskulatur. Kör 2-3 ggr i veckan i gymmet och 2-3 ggr i veckan kondition.

  2. Hej, hur länge har du tränat? Det är bra att du tar protein direkt efter träning, då är det extra viktigt! Om du behöver proteindrink varje dag, eller till o med flera om dagen, beror lite på hur mycket protein du får i dig geonom kosten. Generellt brukar man säga att man ska få i sig minst 2gram protein / kilo kroppsvikt, dvs 160gram om du väger 80kg.. Om du deffar är det bra om du får i dig mer protein, minst 2,5gram och helst 3gram / kg kroppsvikt och det är för att behålla muskelmassa så mycket som möjligt! Det är svårt att både bygga och tappa fett så det bästa är om du kör en period deff, då du äter mindre kolisar som du gör och lite mer protein och kör dina konditionspass sen köra du en period då du bygger och äter lite mer kolisar, kanske något mer gympass och lite mindre kondition.. 3-4dagar gym och 1-2konditionspass kan vara lagom! Du har koll på vilken mat som innehåller mycket protein och så??
    Hoppas du är nöjd med svaret, jag skriver samma sak iu din blogg ifall du inte läser här 🙂

Lämna ett svar