Igång igen!

Tillbaka till verkligenheten igen… Atletlivet! Skönt med några dagars semester ifrån det ibland men skönt att vara igång med träning, normal mat och kosttillskott igen! Idag beställde vi kosttillskott från mmsports.se, ska bli spännande att köra igång med dom sen… Körde axlar och övre bröst idag, gick bättre än jag räknat med men blev lite halvjazzpass ändå!

 foto:http://www.christercarlsson.com/

En sjukt cool träningsvideo med dom rätta muskelmonstrena 😀 http://www.youtube.com/watch?v=HRMqlyDO3qo&feature=player_embedded#

Imorgon blir det rygg vid 14, 15 tiden sen kanske mage på kvällen! Nu ska jag sova, är fortfarande trött efter helgen… Men it´s all worth it!

Ska försöka skriva om lite annat än min egen träning i veckan, om kosttips eller träning el likande, några förslag??

6 kommentarer

  1. Du får gärna ta upp kosttillskott för nybörjare. Är det värt att skaffa nåt? Vilka och varför? Känns som det potentiellt skulle kunna hjälpa men vill inte slänga iväg hundra- eller tusentals kronor i onödan.

  2. ST, jag skrev väl ett ordlista när jag va uppe hos er sist?
    Adam, jag kan skriva ett inlägg om vilka kosttillskott som är bra för nybörjare och så, men jag tycker att om du är absolut nybörjare är det bättre att träna utan, resultaten kommer ändå! Träna ett halvår-år iaf utan och koncentrera dig på att äta bra kost!

Lämna ett svar