Jag tränar fortfarande men inte lika seriöst…

Hej… Dåligt uppdaterat här nu igen, men skriver som innan, mycket annat nu…  tränar fortfarande men blir inte lika seriöst.. 
Jobbat en del i Hultsfred nu som elevassistent och lite på stenbäcken och även lite som personlig assistent, låter som jag jobbar ihjäl mig men ligger nog på 75-80% typ och den här veckan tar jag en semestervecka.. igen 😉

Var nere på 5,3% BF häromdagen så formen är rätt seriös 🙂
Har inte gjort någon seriös deff men äter mindre och kör HARD FX, testohöjare som förmodligen bidragit en hel del till att jag tapppat fett!

Skadat knä på fotbollen, uttöjt ledband men idag kunde jag faktiskt börja lite smått me rehabträningen-lätt benträning vilket kändes bra… Känns att låren blivit mindre då jag inte tränat dom på typ 3 veckor…

En muskel som inte akiveras blir mindre ganska fort, som de flesta som tagit ett längre uppehåll säkert noterat… Men när jag tar tag i benträningen, eller träningen överhuvdtaget till 100% igen tränar jag fort upp det jag tappat på grund av ”muskelminne” vilket är tacksamt 🙂


 En bra lördagmorgon

 En riktigt bra lördagmorgon 😉

Lämna ett svar