Planera vardagen så träning hinns med!

 Det här är från när jag skulle till Sthlm ett par dagar och var tvungen att fixa och trixa med allt mitt pulver 🙂 Men har man förton shakers så går det bra!

Sitter och laddar för mitt ryggpass som blir cirka halv 12 idag! Hittade den här bilden och kom o tänka på hur viktigt det är med planerning för att kunna träna och leva ett vettigt atletliv . Nu är ju jag lite överdriven med alla mina jävla drinkar hit och dit, preworkout, gainer, kvällsprotte, morgondrink blablabla..

Men även för er ”normala” så är det planering bra, det kan handla om att ta med sig matlåda eller mellanmål till jobbet, handla hem mat i tid,  eller att planera träningen så det inte krockar med annat man har inplanerat..
 
”jag har inte tid att träna” Har vi hört det någon gång? Jo det har hänt.. i vissa fall kanske det är sant men jag tror nog de flesta skulle hinna träna om man bara planera lite mer! Och när det gäller träningen så behöver man inte vara på gymmet i timtals om man inte har tid med det, det går att köra ett vettigt intensivpass på 30minuter!

Sen är det viktigt att inte bli helt kär i att planera så man måste träna exakt en viss tid och äta exakt en viss tid osv.. Som allt annat, planering är bra men det ska inte gå till överdrift heller 🙂

 Mor och dotter tar igen sig efter att ha busat en hel del.. Dom var på besök för 2 helger sen 🙂

Lämna ett svar