”mens sana in corpore sano” – en sund själ i en sund kropp

ÄNTLIGEN internet hemma 🙂
Jobbade 7-13,15 idag, skönt… Åkte hem och tog en tuppis, sen drack jag något som nästan är i klass med bumbibärssaft eller dunderhonung  – Rage limited edition! 14,45 åkte Jag och Danne ner och körde bröst+axlar! Blev även en fettmätning, Viktor som hade 6,6% BF, det får anses bra 😀

 Nej jag skulle aldrig ta kort på mig själv i gymmet, det är bara som det ser ut 🙂

Började med lutande bänk i smithen, ”andra lutningen” istället för tredje jag jag brukar ha.. alltså en lutning lägre
Körde först 90kg*15reps (cirka), 100kg*9reps, 110kg*5reps(?)

Sen blev det hantelpress, först 1 set på tredje lutningen, 2 set på andra och 1 set på första lutningen
Sista set gjorde jag en 4a på 46kg, känner mig riktigt stark (Har inte kört hantelpress så mycket sista tiden och är därför nöjd med en 4a på 46kg i 7e set) Nu blir det nog att börja med hantelpress igen och köra det först i passet, kan bli en liten tävling mellan danne och mig vem som klarar en 4a på 52orna först 🙂

* 3 set hantellyft framåt
* 5-6 set utsida axlar

Mycket snack idag så ”hann inte” mage… skönt 😛

Blir mer bloggande nu när jag har internet, kommer snart att skriva ett inlägg om att bygga muskler -basic och likaså med att bränna fett – basic sen blir det lite om ett mineral som har riktigt bra egenskaper…

 Min lilla råttfamilj har fått tillökning av den här svarta monsterråttan som hotar dom andra med sina grymma framtänder, men dom andra råttorna blir inte rädda, dom tycker bara att han är en fåntratt och skrattar bakom ryggen på honom 🙂

5 kommentarer

  1. Ja det är underbart 🙂
    ok kul att höra!! Säg bara tll om jag ska komma nån mer gång, alltid skoj att kunna hjälpa till!
    Njut av din lediga dag imorn 🙂

Lämna ett svar