Jag älskar halodrolen <3

Jobbade sista dagen på Hessleby idag…kändes lite tråkigt faktiskt då jag trivts riktigt bra där sista tiden!  Ska jobba den här veckan och nästa på solskenet.. Vad händer sen? Bra fråga utan bra svar… skitsamma, tränat idag och det gick bra trots att jag är äckel förskyldtöntig lite!

Började med sned hantelspress som vanligt, sist gjorde jag en 4a med hjälp, dvs 3 själv på 52orna och idag gjorde jag en 4a själv 😀  Stark lite 🙂
Övre bröst och axlar.. Offe var och gästtränade och visade en för mig ny övning ”axelflyes” alltså flyes men med lutning på bänken ganska mycket!

På lördag blir det fotografering och således lite nya bilder till bloggen (det var på tiden.. ja, jag vet!)
Är ju offseason, dvs inte deffad men det blir lite kort ändå 🙂

Tittar nu för övrigt på film när vi var små:  ”Snögubben Agust, har du byggt den själv?” Frågar pappa.. ”ja” svarar jag asnöjd! ”Va duktig du är!”  Är ju inte äldst i världen på filmen men ändå typ 9 år så en snögubbe borde ju inte vara så svårt va!

 Igår bestall vi X-ning, nästa helg åker vi och då kan det lätt bli lite omogna busgrabbsfasoner igen 😛

Lämna ett svar