Tokfreakig

 

Körde rygg me RS på WAHK förut, först chins, sen sittande roddmaskin med en arm i taget, tar riktigt bra, baksida axlar i maskin, T-barrowning och avsluta med marklyft… 3 lätta set som inte blev så lätta när vi körde många reps 😛  Ruggigt ryggpass 😀

Fick fram en fin åder på utsida axel, den syns inte så mycket men räknar med att få fram den lite mer sen i sommar när jag deffat ner mig så jag är slicad 🙂 Tänkte försöka bli tokfreakig 😛

Känner att jag har riktigt hög förbränning nu (tränar mycket, både fotboll och gym) så unnar mig godsaker varje dag, jag äter ju fortfarande bra mat+kosttillskott men utöver det blir det mycket, frallor, vitlöksbröd, kexchoklad osv… Eftersom jag ”känner” min kropp så bra, jag märker när jag lägger på mig bara något hekto så kan jag göra så, om jag går upp för mycket så drar jag bara ner på godsakerna…

2 kommentarer

  1. Känner om du går upp ett hekto? du e ju knas ju 😛
    Jag kan pendla 1-2 kg på någon vecka .. men så beror det ju lite på vilken tid i månaden o grejer oxå :/ stackars oss flickor 😛

  2. Jag kan oxå pendla några kilo, men det beror på hur mycket vätska och hur mycket glykogen man har, jag menar om fettvikten ökar med något hekto 😛
    Fettvikten pendlar inte med flera kilo på en vecka om man inte übergrisbulkar!

Lämna ett svar