Bra tryck i bitarna!

Dubbla pass igår, ett intensivt pass övrebröst+axlar.. Intensivare träning=mer tillväxthormon=större muskeltillväxt! Trycket finns där, den höga intensiteten och kontakten med musklerna, det jag saknar lite är den rätta styrkan… Alltid kul att vara stark, dock inte det viktigaste för mig som tur är!

På kvällen lirade jag fotboll på anrika Hycklinge IP, skoj, kände mig riktigt pigg! Idag är det bara en vecka kvar till seriepremiären… spännande 😀

Morgonvikt idag: 83,5 Kg
Bicepsmått: 44 cm drygt…
Lårmått: 0 cm
Fett% : ?
Ådrighetsstatus: Hyfsad

Nere och körde mage och underarmar, helt fantastiskt… Längtar nu efter benpass imorgon vid 17tiden då jag slutat jobbet! Känner mig lite småseg nu, dax för en Verve så blir det genast bättre 😉

För att lyckas med träningen

Träna hårt men förnuftigt, ät bra och hitta rätt balans mellan träning och sömn/vila och ha tålamod! Hitta även en balans mellan träningen och allt annat i livet / Oakbear

Lämna ett svar