Jag är en aning överdriven?

Ledig idag men vaknade till vid 6 imorse, gick upp o drack en halv portion aminosyror (ca 7 gram) hej överkurs! Varför? Jo för att undvika att bli KATABOL (En bodybuildares största skräck!) Hur stor skillnad gjorde det nu då att jag gick upp och tog dom där aminosyrorna? Svårt att svara på exakt, men typ: Istället för att bygga 3 gram muskler idag så bygger jag 3,1 gram!!
Jag är lite extrem ibland.. men många bäckar små 🙂

Här en från en ”fotodag” med Nitin som proffsfotograf, han var till och med så proffsig att han tog den här bilden när jag inte hann och spänna mig 🙂

Gick sedan och la mig igen o sov gott fram till halv 10 typ, skönt med sovmorgon ibland 🙂 Sen blev det fika med mina föräldrar och förut kom Martin min ”lillebror” på besök, trevligt! Han hjälpte mig att köra bort massa papper och grejer och slängde det, tack! Lagade lax nyss och kom och tänka på att jag lovat lite kostuppläggtips idag så det kommer i nästa inlägg 🙂

3 kommentarer

Lämna ett svar