Min dag – vad jag gör och äter!

Uppstigning vid 08,00, var ett par busgrabbar här och lämnade sina grejer, dom ska tydligen ha förfest här i afton, utan mig! Kul för dom att få låna min lägis 🙂

Dagen ser ut såhär: Träning vid halv tio cirka, axlar, övre bröst och mage, åker till jobbet 11,15, 30 min promenad på rasten innan jag äter (jag offrar min tuppis för att gå alltså, shit!) slutar 21,30, hem och hjälpa Alf med flytten sen en promenad sen sova så snart jag kan, helst innan tolv…

Maten:
* Frukost – 2,5dl havregryn, 3dl mjölk, 20gram whey 80, blåbär+hallon

* Efter träning – 10 gram aminosyror+ 30 gram kolhydratspulver

* cirka 12,30 – 2,5dl havregryn, 10gram whey 80, 2 ägg, blåbär+hallon

* cirka 16,00 efter promenad – cirka 200 gram kyckling + grönsaker

* cirka 18,00 mat på jobbet, liten portion

* cirka 20,30 – Lättkeselladrink (en burk lättkessella+fun light+linfrön)

* cirka 23,30 – 45gram Night pro-mandlar

 Under dagen dricker jag en del kaffe, helst ca30 minuter innan träning och promenader, blir nog grönt te ett par gånger oxå…
Notera att idag äter jag lite mindre mängd kolisar än igår eftersom idag är det ”bara” axlar+mage och jag inte kommer kunna promena lika mycket!

Ha en trevlig fredag 🙂

4 kommentarer

  1. Vet du något överhuvudtaget om kroppens metabolism, eller är du bara inriktad på kroppens muskler bara lite intresserad av att veta vad man går igenom för att få en PT utbildning? Därför undrar jag det…

Lämna ett svar