7,5% bf ska bli 6,5% innan jag åker…

7,5 % fett har jag nu, mätte idag på förmiddagen, det låter lite, det är lite men känns INTE lite för mig.. Tog en bild idag som jag förhoppningsvis får imorn! Hur konstigt det än låter som känner jag STOR skillnad på 7,5 och 6,5%… Blev en promenad till idag på dagen med Ivona och Martin i solen, asskönt! Sen tog jag en kort promenad ikväll.. skönt att vara igång med deffen men känns inte helt rätt då jag inte kan träna än.. Men på måndag hoppas jag kunna köra på som vanligt igen, då blir det en überseriös vecka! Jobbar helg då oxå vilket innebär nykterhet som självklart gagnar träningen 🙂

Imorgon blir nog en promenad med Martin på förmiddagen i Horn, sen en på eftermiddagen med Ivona i Vimmerby sedan är det ju fest på kvällen och då finns det inget deff för stunden 😛

Trevlig fredagkväll! Ja det tycker jag

 Under deffen kan det vara svårt att hålla fingrarna borta från kakburken men trots deff kan man unna sig lite 🙂 En ärta till exempel 😛 Nej men ärligt, ingen fara med lite godsaker 🙂

Lämna ett svar