Kärleken

Kärlek – det enda som inte tar slut, hur mycket vi än slösar…
Egentligen ska detta var en tuff träningsblogg men jag tyckte vara tvungen att gulla till det lite 😛

Kom precis hem från jobbet, riktigt skönt att komma hem.. efter sån här dag som varit psykiskt påfresande så är det härligt att vara hemma i soffan med bloggen, tända ljus, M&M och slappna av…

Nytt mål med träningen: Ska bli ”rakbladsvass, bred köttig utan brister” ! Läser lite i träningstidningen Body (den jag nästa år ska komma med på framsidan av…)

Står även såhär ”som är massiv och klossig med grymt bra ben. Han fallerar dock på sin breda midja som gör att han blir lite tunnig till formatet”  Är det bra att vara klossig och vem fan vill bara tunnig?! Ja sköna uttryck tycker jag 🙂

 På tal om kärlek… Längtar tillbaka till den här glassen, värmen och allt annat!

Jag måste bara skriva en träningsfördom till som jag skrivit innan men jag älskar den 🙂
”Bodybuilders är inte starka, dom är bara uppumpade” 

Fakta: En stor muskel är en stark muskel!

Blev lite mycket dravvel i detta inlägg kanske? Skärpning nu Oakbear, imorgon ska jag försöka skriva nåt vettigt! Nu ska jag fixa mina drinkar… Måste bara nämna att NÅGON ringde förut och berättade att hon var på fest och hade med sig en prottedrink hehe, tydligen inte bara jag som är överseriös? 🙂

Trevlig lördagkväll gott folk 😀

Lämna ett svar