Vilken vändning det blev idag!

I månads var börsen ner rekordmycket som jag skrev om. Igår fortsatte den ner och även idag började det neråt. Jag köpte på mig nytt både måndag, igår och idag. Men så vände det uppåt under dagen. Har inte hunnit kollat min depå tillräckligt mycket idag men från förmiddag till eftermiddag ökade mitt innehav med runt 7000 kr… snabba vändningar ibland minst sagt!

Den svenska oron har jag skrivit om tidigare här på bloggen. Här är typiska ”svensk oro-kommentarer”


Dagens börscitat ”När det är blod på gatorna köper man…” Alltså nu till exempel, när börsen gått ner så köper man. Det man intr vet är om den kommer fortsätta att gå ner eller börja gå upp igen.. Men det många gör fel är att sälja när det gått ner vilket resulterar i förluster. Sen hoppar man på vid uppgång, men alldeles försent när det är ”dyrt” igen.

Bilden ovan är från spargurun på instgram, ett av mina favoritkonton att följa. Bästa hemsida för att lära sig om börsen är https://sparacash.se och favoritpod är börspodden, men bästa för nybörjare är nog azanzapodden och bästa sida för börsnyheter är di.se och slutligen bästa sida att trada/köpa/sälja aktier är https://click.adrecord.com/?c=32250&p=836

Läs gärna inlägget från förra veckan om ränta-på-ränta och se vilken fantastisk effekt det har på sikt?

Lämna ett svar