Två veckors diet

Jag hade tänkt att för första gången på 15 år låta bli att deffa inför sommaren men sen kom jag på hur mycket jag älskar att deffa så det blev en tvåveckorsdiet ? Nu en ätardag eller två, tre sen kommer jag jag köra lika länge till eller mer?

Flera kunder som brukar fråga om det går att deffa om man jobbar på skola/förskola och äter maten där. Det går utmärkt. Jag jobbar en del på skola/fritids och även ”mellismackorna” har jag ätit men minskat till 2 istället för 3?

Kosten: fil, proteinpulver och granola till frukost. Mellanmål: havredrink: Mat i skolan. Mellis på fritids: Proteindrink och ostmackor. Mat hemma. Några chokladbitar innan träning. Proteindrink efter träning. Kvarg, proteinpulver, fun light och riskakor kvällsmål.

Räknar inte kcal exakt utan avrundar en del och hamnar på typ 2700-2800 kcal träningsdagar.
Styrketräning, lagom kaloriunderskott, mycket protein samt bra sömn ? (Ja ena bilden avslappnad och ena flexad)

Behöver Du hjälp att komma i form? ? per@ekbjorn.se ?

Lämna ett svar