Två i athletic fitness ☺️

Igår körde jag athletic fitness på fitnessfestivalen/Luciapokalen ☺️ Först chins, dips sen hinderbana och slutligen posering.

Jag gjorde 26 godkända chins och 31 dips. Jag vet att jag kan fler. Halva hinderbana gick grym bra men snubblade i rullbandet (som var lite lurigt) . Posering gick bra men kan bli bättre där med och formen var bra men den kan ”relativt enkelt” bli ännu bättre nästa gång ☺️

 

Jag är nöjd med min insats men jag har flera saker jag kan förbättra så jag är sugen på att köra igen ☺️ Tack för alla lyckönskningar,  grattis och tack till alla medtävlande idag. Jättebra jobbat av alla och en god stämning under hela tävlingen☺️ #ekbjörnonlinecoach @ekbjornonlinecoach

Nu äter jag en del godsaker i några dagar och vilar idag . Imorn kommer jag äta godsaker oxå men försöka bli något mer strikt igen samt träna ?

Mer från tävling på http://instagram.com/oakbear/

Lämna ett svar