träning före jobb, nästan alltid ?

Sedan youtubern, vännen och killen jag gjorde matlådor till la upp den här bilden i tisdags har jag haft fullt upp. Jag har fått hundratals förfrågning om hjälp och det är jättekul! Nu kan jag tyvärr inte sälja kost eller träningsschema till de under 18 som många som skrivit är men försöker ändå ge lite tips.

Jag har tränat på under förra veckan, körde dubbla pass onsdagen och ett av dom var framsida lår som blivit lite lidande under sommaren. I fredags tränade jag jobbet och i lördags körde vi Backintervall, dock var de lite blött så jag fick ont i ryggen (kände av det dagen efter) 

Igår var jag i Växjö och höll tre pass på topp convention☺️ Och vilade. Idag tänkte jag träna kväll men prioriterade arbete. Det är sällsynt för mig faktiskt, träning går i stort sett alltid före jobb och familjen går alltid före träning ?

Lägger upp en hel del smoothies och grejer på Instgram : oakbear och Ekbjörnonlinecoach – kika gärna där☺️

Nu min kära NYA spikmatta (lånade pappas för min är trubbig ?

Lämna ett svar