tävla i december ☺️

2012 tävlade jag i Classic bodybuilding, först på sommaren i ahlströmmer sen på Luciapokalen i december. 2014 på våren tävlade jag först i Classic bodybuilding och sen i mens physique. I december planerar jag att tävla i atlet fitness på fitnessfestivalen /Luciapokalen.

Atletic fitness består av en poseringsrond, en hinderbana samt chins och dips. Det skulle passa mig perfekt ☺️

Den muskelmassa som krävs har jag. Jag är rätt bra på chins och hyfsad i dips. Jag har ”relativt enkelt” att komma i form.

Hinderbana är kul men det som krävs är att träna mer kondition och främst moment som är likt hinderbana såklart. Jag behöver även träna en del posering (dock inte lika viktigt som i BB eller mp) . Sen måste jag såklart komma i bra form men med tanke på min nuvarande form så behöver jag inte börja med det redan.

 

Mitt mål är att fortsätta träna på gymmet cirka fem pass i veckan men även kunna lägga in mer kondition. Målet är att träna 10 timmar per vecka men familjen går alltid först såklart ☺️

Lämna ett svar